Închide meniul

Legiune spaniolă pentru salvarea lui Dinamo. Fundaşul adus de Borcea, în urmă cu 11 ani, revine la Dinamo. Marea lovitură gândită de Contra!

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2020, 21:16

Reclamă
Legiune spaniolă pentru salvarea lui Dinamo. Fundaşul adus de Borcea, în urmă cu 11 ani, revine la Dinamo. Marea lovitură gândită de Contra!

Profimediaimages

Cosmin Contra va primi doi fundaşi spanioli

Conform informaţiilor AntenaSport, Francisco Molinero s-a înţeles cu Pablo Cortacero şi va veni să semneze contractul cu Dinamo. Fundaşul de 35 de ani se întoarce, după un deceniu, în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francisco Molinero, alegerea lui Cosmin Contra

În 2009, Molinero era un jucător de mare perspectivă şi a fost convins de Cristi Borcea să joace în Liga 1. A rezistat un singur sezon şi a evoluat apoi pentru Huesca, Murcia, Betis, Getafe şi Sporting Gijon. Acum este pe punctul de a îmbrăca din nou tricoul alb-roşu.

Postul de fundaş dreapta este unul cunoscut foarte bine de Cosmin Contra. Fostul internaţional român este convins că are nevoie de jucători cu mare experienţă în defensivă. Conform GSP, la Bucureşti este aşteptat şi Jordi Calavera (25 de ani). Apărătorul tocmai s-a despărţit de Eibar şi are o cotă de 475.000 de euro.

"Au venit trei jucători, marţi vor veni încă doi. Sper ca şi săptămâna viitoare să am încă 4-5 jucători şi să arătăm mult mai bine la meciul următor", a declarat Cosmin Contra după eşecul suferit la debut.

În flancul stâng, alesul antrenorului lui Dinamo este Isma Lopez. În privinţa lui nu există niciun semn de întrebare. Negocierile acestuia cu noua conducere a câinilor sunt avansate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și