Închide meniul

"În ultima vreme, toată lumea declară împotriva noastră" Dennis Man, răspuns direct pentru contestatari

Gal Dorin Publicat: 30 august 2020, 20:33 / Actualizat: 30 decembrie 2022, 17:38

Reclamă
"În ultima vreme, toată lumea declară împotriva noastră" Dennis Man, răspuns direct pentru contestatari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dennis Man după câştigarea Cupei României cu FCSB

Dennis Man, atacantul de la FCSB, şi-a lăudat echipa după meciul foarte bun din această seară, scor 3-0 cu Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul a precizat cum clubul său este subapreciat în ultima vreme, dar acest lucru nu face decât să îi motiveze de la meci la meci.

„În ultima vreme, toată lumea declară împotriva noastră. Noi încercăm să jucăm, să le răspundem pe teren dacă putem.

În seara aceasta ne-a ieşit, sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi la reluarea campionatului să fim aceeaşi echipă.

Cred că e schimbată atitudinea, se şi vede asta. De trei meciuri înscriem trei goluri pe meci. Nu este un lucru uşor. Ne bucurăm în acelaşi timp că nu luăm gol”, a declarat Man.

Reclamă

Dennis Man îl laudă pe Sergiu Buş

„Încet, încet, reuşim să ne cunoaştem mai bine. Sergiu este un jucător foarte bun, ne simţim în teren.

Chiar dacă a venit de curând, ne ajută foarte mult. Noi suntem alături de el, îl ajutăm să se adapteze şi cred că până acum am reuşit”, a precizat atacantul care ar aştepta un transfer în străinătate.

Dennis Man: „Vreau să iau pas cu pas fiecare meci”

Man a vorbit şi despre faptul că nu a fost convocat la naţionala mare şi ce îşi doreşte de la viitor

Reclamă 4 / 0/3

„Fiecare jucător îşi doreşte să ajungă la naţionala mare, dar asta este. Oamenii care mă cunosc ştiu ce om sunt şi voi merge la U21 să dau tot ce pot.

Sincer, vreau să iau pas cu pas fiecare meci, echipa să câştige meci de meci şi aşa şi noi vom creşte odată cu echipa”, a încheiat el într-o intervenţie pentru Digisport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și