Închide meniul

"Sunt problemele fotbalului românesc!". Iuliu Mureşan crede că CFR-ul trebuia să rezolve meciul cu Dinamo Zagreb

Gal Dorin Publicat: 27 august 2020, 5:20

Reclamă
"Sunt problemele fotbalului românesc!". Iuliu Mureşan crede că CFR-ul trebuia să rezolve meciul cu Dinamo Zagreb

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures

Iuliu Mureşan în timpul unei conferinţe de presă

Mureşan nu a văzut foarte mare diferenţă între jucătorii CFR-ului şi cei ai croaţilor şi crede că sfârşitul întârziat al campionatului şi pauza mică au avut un impact asupra performanţei jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan, cu sufletul încă la CFR

"Eu v-am spus că nu e aşa o diferenţă cum spunea Dan Petrescu între Dinamo Zagreb şi CFR.

CFR-ul ştie să joace meciurile la acest nivel. Sigur că CFR ul, eu zic că a început mai bine, după aceea au jucat croaţii o perioadă mai bună, după aceea a fost acea eliminare şi sigur că trebuia tranşată partida în minutele regulamentare sau măcar în prelungiri", a precizat fostul preşedinte de la CFR şi Hermannstadt.

Iuliu Mureşan, încântat de evoluţia lui Debeljuh

"Eu m-am bucurat că Debeljuh a jucat bine. E atacantul pe care l-am adus noi la Sibiu. CFR ul a jucat, nu poţi să spui nimic. Sigur că e şi la început campionatul şi totul a fost decalat din cauza COVID-ului în acest an", a explicat Iuliu Mureşan.

Iuliu Mureşan crede că CFR are şanse mari în Europa League

După această înfrângere, campioana României merge direct în turul trei preliminar al Europa League, cu o şansă de a intra chiar direct în play-off.

Reclamă
Reclamă

"Eu cred că are şanse în Europa League, intră de pe traseul campioanelor şi probabil o să fie şi cap de serie şi depinde cu cine o să cadă.

CFR a demonstrat încă o dată că este o echipă bună, cea mai bună din campionatul românesc. Nu a fost o diferenţă mare între CFR şi Dinamo Zagreb.

A fost şi problema cu terminarea târzie a campionatului, nu s-au putut face transferuri, nu prea sunt bani, sunt problemele fotbalului românesc", a concluzionat Mureşan într-un interviu pentru Digisport.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:20

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

18:12

„Trebuia să arăți respect!” Critici dure pentru Vinicius, după ce a ales să nu meargă la gala decernării Balonului de Aur 2024

18:05

LIVE SCOREFC Botoșani – U Cluj 1-0. Duel între ultima clasată și liderul Ligii 1

17:46

Cristian Săpunaru va fi operat! Când urmează să aibă loc intervenţia chirurgicală

17:18

AVS – FC Porto LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Continuă spectacolul în Liga Portugal! Echipele probabile

17:05

Cristi Balaj, dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu: „L-au certat şi părinţii”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și