Închide meniul

"Şi-au bătut joc de toată munca!" Scandal uriaş între familia lui Virgil Postolachi şi FRF

Antena Sport Publicat: 26 august 2020, 18:59

Reclamă
"Şi-au bătut joc de toată munca!" Scandal uriaş între familia lui Virgil Postolachi şi FRF

Instagram Virgil Postolachi

Virgil Postolachi

Născut în Republica Moldova, Postolachi a fost convins în urmă cu doi ani să aleagă România, însă oficialii de la federaţie par să fi uitat între timp de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Postolachi, dat uitării de Burleanu şi FRF

Tatăl lui Virgil, Oleg Postolachi, s-a arătat dezamăgit de situaţia prin care trece fiul său:

"Ce se mai întâmplă cu fiul meu? Mulţumesc de întrebare, deoarece sunteţi singurul de prin România care mă mai sunaţi să vă interesaţi de el".

Convins să accepte cetăţenia romană pentru a evolua la naţionalele U19, U21, sau chiar la cea mare, actualul fotbalist al lui Mouscron nu a mai fost chemat nicăieri", a răbufnit Postolachi.

Mai mult, Republica Moldova a reuşit să blocheze selecţionarea jucătorului atât la FIFA cât şi la UEFA.

Reclamă
Reclamă

Întrebat dacă Postolachi va juca pentru Moldova sau va mai aştepta totuşi o convocare la naţionala României, tatăl jucătorului a răspuns incert:

"Virgiliu este bine, iar acum joacă în Belgia la Mouscron. Însă, dacă vreți să vorbim și despre o eventuală convocare a lui Virgiliu la naționala României, atunci vă pot spune că simt că a fost o bătaie de joc

Păcat de munca depusă de noi și de domnul Geolgău, mare păcat. Nimeni nu ne-a mai căutat de pe la FRF de mai bine de un an și jumătate", a declarat el conform Prosport.

Reclamă

Virgil Postolachi a refuzat Republica Moldova pentru România

"Noi am refuzat naționala Moldovei pentru România și ne-am pus foarte multă lume în cap. Nimeni de la FRF nu ne-a anunțat oficial sau nici măcar neoficial care a fost problema

Au apărut prin presă tot felul de informații, iar mie nu mi se pare normal să aflu de prin presă care sunt motivele neconvocării fiului meu la nicio reprezentativă a României. 

Nu înțeleg de ce s-a făcut atâta tevatură pe tema obținerii cetățeniei române, dacă cei de la FRF au abandonat așa de repede lupta pentru ca fiul meu să joace pentru România.

Unde o să joace Virgiliu? Dacă există vreo şansă să joace pentru România, atunci întrebaţi la FRF. Dar vă asigur eu că o să aflaţi cât mai repede pentru ce naţională o să joace băiatul meu. Aveţi un pic de răbdare", a încheiat Oleg Postolachi.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă

12:48

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

12:41

Carlos Sainz şi-a setat obiectivul înainte de despărţirea de Ferrari: “Vom încerca“

12:39

Atletico Madrid, „pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid! Ce sancțiune a primit echipa lui Diego Simeone

12:04

Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK – FCSB! Anunț de ultim moment al roș-albaștrilor

11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și