Închide meniul

Anghel Iordănescu, suspect că s-ar fi infectat cu coronavirus. "Şi-a făcut testul şi s-a autoizolat". Fiica lui nu mai are gust şi miros

Antena Sport Publicat: 22 august 2020, 10:18

Reclamă
Anghel Iordănescu, suspect că s-ar fi infectat cu coronavirus. "Şi-a făcut testul şi s-a autoizolat". Fiica lui nu mai are gust şi miros

Facebook Gabriela Firea

Anghel Iordănescu se teme că ar putea avea coronavirus

Şi fiica fostului antrenor trece prin momente dificile. Maria Iordănescu şi-a făcut testul şi aşteaptă să afle dacă are coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu aşteaptă rezultatul testului pentru Covid-19

Anghel Iordănescu a împlinit 70 de ani în luna mai. "Tata Puiu" a avut suspiciuni şi s-a grăbit să se testeze. Încă nu a aflat dacă a fost o simplă răceală sau dacă are coronavirus.

"M-am testat ieri şi nu am primit rezultatul. Nu am gust şi miros, în rest mă simt foarte bine. Nu am făcut febră, absolut nimic. Eu m-am autoizolat, la fel şi tata. Încercăm să îi protejăm pe cei din jur", a declarat Maria Iordănescu pentru AntenaSport.

Iordănescu tocmai s-a întâlnit cu Dumitru Dragomir. Amândoi au fost cooptaţi în echipa de consilieri a lui Gabriela Firea. Alături de ei mai sunt şi alte personalităţi din fotbalul românesc. Este vorba de Elisabeta Lipă, Cornel Dinu şi Daniel Pancu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și