Închide meniul

Îngrijorare pentru fanii Barcelonei. Ronald Koeman nu l-a putut convinge pe Messi să rămână. "Şi-a exprimat nemulţumirea"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2020, 20:44

Îngrijorare pentru fanii Barcelonei. Ronald Koeman nu l-a putut convinge pe Messi să rămână. "Şi-a exprimat nemulţumirea"

Profimediaimages

Lionel Messi a discutat cu Ronald Koeman

Jurnaliştii spanioli spun că întâlnirea decisivă a avut deja loc. Discuţiile s-au purtat chiar acasă la căpitanul grupării blaugrana şi nu au fost deloc pe placul tehnicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi l-a înştiinţat pe Ronald Koeman că vrea să plece de la Barcelona    

În acest moment, Leo Messi nu îşi vede viitorul la Barcelona. Jucătorul şi-a exprimat nemulțumirea față de întreaga situație de la club. Eşecul cu 2-8 suferit în faţa lui Bayern l-a făcut să se vadă mai mult în afară decât în interiorul clubului", au anunțat catalanii de la RAC 1, cei cărora Messi le-a tot acordat interviuri de-a lungul timpului.

Jurnaliştii amintiţi anterior au dezvăluit că starul Barcelonei este conştient că va avea dificultăţi în a fi lăsat să plece. Contractul său este valabil până în vara anului viitor. Totuşi, Manchester City insistă pentru a-l aduce pe deţinătorul Balonului de Aur. Echipa lui Pep Guardiola este dispusă să plătească cel puţin 100 de milioane de euro pentru a semna cu atacantul de 33 de ani.

Noul director tehnic al Barcelonei, Ramon Planes, a confirmat deja că Messi s-a aşezat la masa negocierilor cu noul antrenor.

"Koeman a spus încă de ieri că se va vedea cu Messi în următoarele ore. Este normal pentru că e vorba de căpitanul echipei. Totuşi, sunt discuţii private", a spus Planes.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și