Închide meniul

Ar fi BOMBA anului. Cristi Borcea, suspectat că a revenit la conducerea Dinamo. "Nu se vorbeşte în limba spaniolă la club"

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2020, 16:05

Reclamă
Ar fi BOMBA anului. Cristi Borcea, suspectat că a revenit la conducerea Dinamo. "Nu se vorbeşte în limba spaniolă la club"

MMA / MMA2 via Hepta

Dănuţ Lupu crede că Cristi Borcea s-a întors la Dinamo

Lupu asigură că fostul patron s-a întors, prin interpuşi, la gruparea din Ştefan Cel Mare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero, adus în România de Cristi Borcea?

"Sincer, nu cred că se vorbeşte limba spaniolă la Dinamo. Cred că se va vorbi limba lui Borcea sau Negoiţă. După toate mişcările din club…toate duc la Borcea. Vrea, nu vrea, eu cred că va recunoaşte că s-a implicat sau se implică într-un fel sau altul.

La Dinamo se schimbă doar birourile…caută birouri acum. Şi autocar, că nu mai au. Se fac schimbări multe. Stai să vedem cine va fi patron acum", a declarat Dănuţ Lupu.

Fostul internaţional român a vorbit şi despre posibila revenire a lui Cosmin Contra la Dinamo, la scurt timp după ce Gigi Mulţescu a fost reconfirmat în funcţie.

"Ar fi cea mai mare prostie. Ar însemna să îşi bată joc de Mulţescu, dar nu m-ar mira nimic. Dinamo, în general, şi-a bătut joc cam de toţi oamenii care au ajutat-o. Ţălnar…e prietenul meu, să nu se supere pe mine, dar nu a mai antrenat de atâţia ani", a mai spus Lupu.

Reclamă

Nici Gică Craioveanu nu crede că Pablo Cortacero şi Melero Marin au preluat frâiele lui Dinamo. A dezvăluit că îi ştie pe cei doi spanioli, dar că aceştia nu au puterea financiară pentru a conduce destinele grupării din Ştefan cel Mare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și