Închide meniul

Obiectiv îndeplinit pentru CFR Cluj! Campionii României au scăpat de "sperietoarea" din Malta. Emoţii înaintea confruntării cu Dinamo Zagreb

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2020, 21:10

Obiectiv îndeplinit pentru CFR Cluj! Campionii României au scăpat de "sperietoarea" din Malta. Emoţii înaintea confruntării cu Dinamo Zagreb

Facebook CFR Cluj

CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar al UEFA Champions League

Gruparea din Gruia s-a impus cu 2-0 şi şi-a îndeplinit obiectivul. În următoarea fază a competiţiei va avea un adversar mult mai dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj are motive să se sperie înaintea meciului cu croaţii

Pentru CFR Cluj urmează confruntarea cu Dinamo Zagreb. Meciul se va juca, în Gruia, pe 25 august. Croaţii au jucat în grupele Ligii Campionilor în ultimul sezon. S-au duelat cu Manchester City, Atalanta şi Şahtior Doneţk şi au terminat pe ultimul loc. Singurul succes a fost unul răsunător, 4-0 cu Atalanta. Mislav Orsic a reuşit atunci un hat-trick de senzaţie.

De altfel, în ultimii opt ani, Dinamo Zagreb a fost o prezenţă constantă în grupele competiţiei stelelor. De cinci ori şi-au îndeplinit obiectivul şi s-au luptat cu granzii Europei. În sezonul 2014-2015 au dat peste Astra în grupele Europa League. Croaţii au câştigat cu 5-1 acasă, dar au pierdut la limită la Giurgiu. Sedat Bukari a înscris atunci golul de trei puncte!

Dinamo Zagreb are acum un lot estimat de Transfermarkt la 86 de milioane de euro! Starul echipei este chiar portarul echipei, Dominik Livakovic.

Până să joace împotriva croaţilor, CFR Cluj are meci în prima etapă din noul sezon al Ligii 1. Trupa lui Petrescu are deplasare pe terenul Academicii Clinceni, duminică, de la ora 18:00, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și