Închide meniul

"Putem avea şi 2.500 pe zi!" O nouă răbufnire în ziua în care România a raportat peste 1.000 de cazuri: "Asimptomaticii umblă pe străzi!"

Antena Sport Publicat: 16 august 2020, 20:01

Reclamă
"Putem avea şi 2.500 pe zi!" O nouă răbufnire în ziua în care România a raportat peste 1.000 de cazuri: "Asimptomaticii umblă pe străzi!"

Profimediaimages

În România au fost depistate, în total, peste 70.000 de infecţii cu coronavirus

Duminică au fost raportate 1.087 de noi cazuri. Dumitrescu crede că pot fi de două ori mai multe din cauza celor care nu prezintă simptome.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu cere să se ia măsuri drastice

"E ca o gripă, va fi uşor de luat. Cine va fi cu organismul mai slab, se va îmbolnăvi. Eu nu am văzut autopsii să spună a murit de Covid.

Hai să închidem tot ca să putem scăpa. Să stăm în casă ca să scăpăm. Dacă asimptomaticii umblă pe străzi, e normal să fie şi 2.500 pe zi", a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Sunt din ce în ce mai multe probleme şi cu jucătorii din Liga 1. Constantin Dima, de la Astra, a fost depistat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni. De atunci este testat încontinuu şi nu poate ieşi din izolare.

Testele făcute de Dima, în această perioadă, au avut următoarele rezultate: negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv. Tânărul fotbalist s-a şi speriat când a primit ultimele veşti de la medici. Nu se aştepta să fie încă infectat cu Covid-19.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o achiziţie importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și