Închide meniul

FCSB pregăteşte un transfer de senzaţie. Internaţionalul de tineret care poate lăsa Italia pentru a veni în Liga 1!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2020, 15:25

FCSB pregăteşte un transfer de senzaţie. Internaţionalul de tineret care poate lăsa Italia pentru a veni în Liga 1!

Profimediaimages

Vlad Dragomir este dorit de FCSB

Conform TuttoC.com, Vlad Dragomir este pe lista de achiziţii a lui FCSB. Mijlocaşul de 21 de ani a impresionat la Perugia, dar chiar şi aşa echipa lui a retrogradat din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Dragomir poate fi transferat de FCSB

"Vlad Dragomir nu va juca cu Perugia în Serie C. Aflat pe lista lui Steaua, mijlocaşul român este dorit şi de două echipe din Italia. Este vorba de Genoa, care l-a monitorizat şi vara trecută, şi de SPAL", anunţă jurnaliştii italieni.

La începutul lunii apăruse informaţia că a intrat şi Sampdoria în cursa pentru a obţine semnătura jucătorului care are o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro. Din moment ce FCSB îşi doreşte să nu plătească niciun ban pe transferuri, e de aşteptat ca Vlad Dragomir să accepta unei grupări din Serie A.

În ultima ediţie din Serie B, românul nu a înscris niciun gol în cele 22 de meciuri în care a fost trimis pe teren. Totuşi, a izbutit 5 pase decisive.

Dragomir este unul dintre cei 6 stranieri aflaţi pe lista preliminară a lui Adi Mutu pentru meciurile cu Finlanda și Malta.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și