Închide meniul

Helmut Duckadam, atac la Toni Petrea. "Să vină un antrenor adevărat. Altfel, va fi un nou an ratat în Europa"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2020, 9:41

Reclamă
Helmut Duckadam, atac la Toni Petrea. "Să vină un antrenor adevărat. Altfel, va fi un nou an ratat în Europa"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam, nemulţumit de alegerile făcute de Gigi Becali

Înlocuirea lui Bogdan Vintilă cu Toni Petrea nu l-a convins pe fostul mare portar. Eroul de la Sevilla a aruncat săgeţi spre banca tehnică a echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam nu o vede pe FCSB în grupele Europa League

"Până nu va veni un antrenor adevărat, să facă din acești jucători o echipă… FCSB nu a arătat ca echipă. Erau niște execuții individuale unde se câștiga un meci. Dacă nu se schimbă stilul de joc, și nu văd când ar putea forma o echipă într-un timp atât de scurt, înseamnă că va fi un nou an ratat în Europa.

Acolo e durerea cea mai mare, pentru că luai bani și făceai o reclamă bună jucătorilor. Nu văd prea roz situația.

Va fi greu să vină Reghecampf. Patronul a mai încercat cu antrenori secunzi, a încercat și cu Vintilă, că venea de la școala Hagi”, a declarat Helmut Duckadam la Digi Sport.

FCSB va avea o misiune facilă în primul tur preliminar al Europa League, acolo unde poate da peste echipe precum Paide Linnameeskond (Estonia), FC Sirens (Malta) şi Bala Town (Țara Galilor). Totuşi, dacă ajunge până în play-off, nu va mai fi cap de serie la tragerea la sorţi. Roş-albaştrii riscă să dea peste Tottenham, Galatasaray sau Sporting Lisabona.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și