Închide meniul

VIDEO | Cosmin Contra, manifest pe timpul pandemiei. "Chiar dacă e greu, purtaţi masca!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2020, 6:57

Reclamă
VIDEO | Cosmin Contra, manifest pe timpul pandemiei. "Chiar dacă e greu, purtaţi masca!"

Profimediaimages

Semnal de alarmă tras de Cosmin Contra

Fostul selecţioner a fost prezent la disputele Juventus-Olympique Lyon şi Bayern-Chelsea. Înaintea confruntării de la Munchen a ţinut să le transmită un mesaj românilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra îndeamnă la purtarea măştii de protecţie

"Chiar dacă e greu, purtaţi masca. Să fim responsabili şi să ajutăm autorităţile pentru a preveni răspândirea virusului", a fost mesajul postat de Cosmin Contra pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chiar daca e greu, purtati masca. Sa fim responsabili si sa ajutam autoritatile pt a preveni raspandirea virusului.
A post shared by Cosmin Gurita (@cosmin2contra) on

Sub privirile lui Contra, Bayern s-a impus cu 4-1 în disputa cu Chelsea. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, cel care a luat decizii extrem de inspirate în cele 90 de minute. 

Din cauza riscului infectării cu Covid-19, meciurile din UEFA Champions League se dispută fără spectatori. Aşa va fi şi în noua ediţie din competiţia stelelor. Tribunele vor fi goale cel puţin în primele trei tururi preliminare. 

Reclamă

CFR Cluj este echipa care va reprezenta România în cea mai importantă competiţie continentală. Campioana Ligii 1 îşi află astăzi adversara din primul tur preliminar.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și