Închide meniul

Viitorul intră într-o nouă eră. Constănţenii şi-au prezentat managerul pentru sezonul viitor! Un spaniol îl va înlocui pe Gheorghe Hagi

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2020, 13:26

Reclamă
Viitorul intră într-o nouă eră. Constănţenii şi-au prezentat managerul pentru sezonul viitor! Un spaniol îl va înlocui pe Gheorghe Hagi

Captură fcviitorul.ro

Viitorul are un nou manager tehnic

Conducătorii constănţenilor l-au şi prezentat pe cel care va sta pe banca echipei în sezonul viitor. Ibericul care a fost antrenor secund la Real Sociedad a semnat un contract valabil pentru doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, noul manager al Viitorului

"Începând de astăzi, formația noastră are o nouă conducere tehnică ! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanța !

Tehnicianul spaniol a semnat, în prezența lui Gheorghe Hagi, a președintelui clubului – Gheorghe Popescu și a directorului sportiv – Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaționalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado.

Reclamă
Reclamă

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formației Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, precum și antrenor secund la Real Sociedad.

După semnarea contractului cu FC Viitorul Constanța, noul staff tehnic a vizitat baza sportivă a echipei noastre", este anunţul făcut pe site-ul campioanei din 2017.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

11:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

11:13

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”

10:45

„E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

10:14

„Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și