Închide meniul

Scoţienii îl cer titular pe Ianis Hagi. "Ar fi trebuit să fie în primul 11". Ce notă a primit românul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 august 2020, 5:33 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 18:44

Scoţienii îl cer titular pe Ianis Hagi. "Ar fi trebuit să fie în primul 11". Ce notă a primit românul

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi, apreciat de englezi

Ianis Hagi şi Glasgow Rangers au părăsit Europa League după eşecul în faţa lui Bayer Leverkusen, dar evoluţia mijlocaşului român a fost apreciată de britanicii de la Dailyrecord.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost introdus în minutul 60 al partidei din Germania şi jocului fostului căpitan de la Viitorul i-a făcut pe englezi să spună: ”a oferit suficient de multe din postura de rezervă, motiv pentru care ar fi trebuit să fie introdus titlular”.

Altfel, doar fundaşii Connor Goldson şi Filip Helander au fost notaţi mai bine decât fiul „Regelui”. Cei doi au primit nota 7.

Ianis Hagi, transferat definitiv de Rangers

Ianis Hagi a ajuns la Rangers la începutul acestui an, fiind împrumutat până la finalul sezonului. 12 meciuri, trei goluri şi două pase decisive are fiul „Regelui” pentru scoţieni, care l-au cumpărat definitiv în această vară.

„A fost un meci incredibil (cu Braga), mi-e foarte greu să explic în cuvinte ce am simțit… Mi s-a făcut pielea de găină, simțeam că zbor, era minunat.

Reclamă

Suporterii au fost la cel mai înalt nivel, am câștigat împreună acel joc. Da, acela a fost momentul în care am spus că e un loc bun pentru mine. E minunat să joci într-o asemenea atmosferă, atât acasă, cât și în deplasare. Rangers reprezintă un mediu foarte bun pentru dezvoltarea jucătorilor tineri”, a spus Ianis Hagi în cadrul emisiunii Europa League Magazine.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și