Închide meniul

Chinezii şi-au dorit cu orice preţ să repatrieze un român. Au plătit peste 450.000 de euro pentru a închiria un charter!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2020, 10:06

Chinezii şi-au dorit cu orice preţ să repatrieze un român. Au plătit peste 450.000 de euro pentru a închiria un charter!

ImagineChina / Yangtong

Cosmin Olăroiu a plecat în China

Jurnaliştii asiatici au descoperit că s-a achitat aproape o jumătate de milion de euro pentru ca Olăroiu şi staff-ul său să revină la baza de pregătire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olăroiu a plecat din România

Conform sports.sina.com, avionul a ajuns întâi în Italia pentru a fi luaţi stranierii Martins, Santini şi Miranda. Aeronava a zburat apoi spre România, iar la bord au ajuns Cosmin Olăroiu şi ceilalţi conanţionali din staff. De la Bucureşti nu a mai fost nicio oprire până pe aerportul internaţional din Nanjing. 

Pentru că la mijloc au fost aproape 9000 de kilometri şi s-a zburat în condiţii de lux, conducătorii clubului din China au achitat un cec care a depăşit 450.000 de euro. Românii au fost testaţi pentru coronavirus şi vor sta în carantină timp de 14 zile.

Cosmin Olăroiu a obţinut rezultate remarcabile în Asia. Antrenorul are un salariu senzaţional la Jiangsu Suning. Câştigă 7 milioane de euro pe sezon. În acest an, Olăroiu a refuzat să preia naţionala Emiratelor Arabe Unite. Putea încasa cel puţin 12 milioane de euro în decurs de doi ani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și