Închide meniul

Pandemia nu îi sperie pe arădeni, care sunt aşteptaţi în stradă de primar. "Facem primul pas, indiferent câte piedici ne vor mai pune miticii"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2020, 16:56

Pandemia nu îi sperie pe arădeni, care sunt aşteptaţi în stradă de primar. "Facem primul pas, indiferent câte piedici ne vor mai pune miticii"

SportPictures / Ciprian Petcut / Sport Pictures

1000 de fani pot vedea în stradă meciul cu Petrolul

1000 de fani îşi vor putea urmări favoriţii, pe ecran mare, din Piaţa Avram Iancu şi Parcul Regina Maria. Accesul este gratuit, dar este nevoie de o înscriere în prealabil. Abonaţii vor avea prioritate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primarul Aradului, declaraţie controversată

"Evenimentul și accesul se vor desfășura cu respectarea în totalitate a măsurilor în vigoare privind prevenirea răspândirii și infectării cu Covid19. Hidratarea va fi asigurată, contra cost, de comercianți. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant", se anunţă într-un comunicat pe site-ul celor de la UTA Arad.

Primarul interimar al Aradului a anunţat că planul este ca situaţia să se repete şi la celelalte patru confruntări din play-off-ul Ligii 2.

"E o normalitate și o gândim și pentru următoarele meciuri. Facem primul pas spre Liga 1, indiferent de câte piedici ne vor mai pune miticii, ca s-o spun pe aia dreaptă", a spus Călin Bibarț, conform Sport Arad.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și