Închide meniul

Denis Alibec nu uită şi nu iartă! Atacantul Astrei se "transformă" când joacă împotriva lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iunie 2020, 18:31

Denis Alibec nu uită şi nu iartă! Atacantul Astrei se "transformă" când joacă împotriva lui FCSB

Captură Digi Sport

Denis Alibec a făcut spectacol cu FCSB

Vârful de 29 de ani a plecat cu scandal de la vicecampioana României şi nu ratează nicio ocazie să îi încurce pe roş-albaştri. Alibec a fost într-o formă de zile mari şi în această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a contribuit la golurile Astrei

Astra a fost condusă cu 2-0 de FCSB, dar Alibec s-a descătuşat. Mai întâi a redus din diferenţă, în minutul 36, după care l-a servit perfect şi pe Takayuki Seto. În startul reprizei secunde, internaţionalul român a pasat decisiv la golul de 2-2. Cu 10 minute înainte de final a reuşit chiar să întoarcă scorul!

A fost al treilea meci la rând în care Denis nu o iartă pe FCSB. În aceste dispute, Alibec a înscris nu mai puţin de 5 goluri şi a oferit 2 assist-uri. 

Pentru Alibec poate fi ultimul sezon la Astra. Golgheterul giurgiuvenilor (13 goluri) îşi doreşte să plece în această vară.

"Mi-aş dori ca Alibec să poată pleca, îşi doreşte acest lucru, s-a pregătit bine, chiar îşi doreşte să facă pasul într-un campionat mai puternic, unde să câştige mai bine şi financiar", a spus Bogdan Andone.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și