Închide meniul

Schimbări importante la Dinamo. Mihalcea l-a surprins pe Vintilă. I-a lăsat pe bancă pe Puljic, Montini şi Sin

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 16:09

Reclamă
Schimbări importante la Dinamo. Mihalcea l-a surprins pe Vintilă. I-a lăsat pe bancă pe Puljic, Montini şi Sin

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Mihalcea, schimbări în echipa de start

Au apărut cinci modificări importante faţă de primul 11 aliniat în eşecul cu Sepsi. Nemulţumit de modul în care s-au apărat jucătorii săi, antrenorul câinilor a apelat la Szabolcs Kilyen şi Mihai Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihalcea a schimbat apărarea

Jucător de bază la Dinamo, Ante Puljic va începe pe bancă confruntarea cu FCSB. În aceeaşi situaţie este şi Mattia Monitini, care nu a profitat nici măcar de lipsa lui Slavko Perovic. Daniel Popa va fi vârf împins pe arena din Ştefan cel Mare.

Rezervă cu Sepsi, Vali Lazăr l-a convins pe Mihalcea că merită să joace încă din primul minut. El a decis ultimul derby. Mijlocaşul de 30 de ani a înscris în victoria cu 2-1, din luna februarie. A fost singurul gol marcat de Lazăr după revenirea în Liga 1.

Echipa de start a lui Dinamo cu FCSB:
Piscitelli – Kilyen, Popescu, R. Grigore, Lukas – Răuţă, Mrlzjak – Sorescu, Fabbrini, Lazăr – Popa

Echipa de start a lui Dinamo cu Sepsi:
Piscitelli – Kostrna, Puljic, R. Grigore, Sin – Mrzljak, Filip – Sorescu, Fabbrini, Mihaiu – Perovic

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și