Închide meniul

Scene de K1 în Ştefan cel Mare. Safranko a dat gol după 42 de secunde, deşi a fost lovit cu pumnul în faţă de Piscitelli

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 14:08

Reclamă

Sepsi a dat lovitura după numai 42 de secunde. Safranko a reuşit să marcheze din 2 metri. Safranko a trimis mingea în plasă după ce, iniţial, Ştefănescu a trimis cu capul în bară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeții marchează după doar două minute. Ștefănescu a lovit inițial bara porții lui Piscitelli, dar Safranko a fost pe fază și a marcat al șaselea gol din acest sezon. Portarul lui Dinamo l-a lovit cu pumnul în față pe atacantul celor de la Sepsi.

Mihalcea, debut pe banca dinamoviştilor

Partida cu Sepsi este debutul lui Adrian Mihalcea pe banca dinamoviştilor. Mihalcea a fost adus la echipă din martie, însă pandemia a oprit fotbalul şi în România. 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și