Închide meniul

Dusan Uhrin nu are timp de acomodare. De pe aeroport vine direct la stadion. Detalii la știrile AntenaSport, de la 19:55!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 16:40

Dusan Uhrin nu are timp de acomodare. De pe aeroport vine direct la stadion. Detalii la știrile AntenaSport, de la 19:55!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dusan Uhrin are viaţă grea la Mediaş

Cehul va sta pe bancă fără să conducă niciun antrenament. Fostul antrenor al lui Dinamo nici măcar nu îşi cunoaşte fotbaliştii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin, pus într-o situaţie incredibilă

Uhrin ajunge în România chiar în ziua meciului cu Astra. Va avea viaţă grea. Toate detaliile le aflaţi la știrile AntenaSport, de la 19:55, după Observator!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și