Închide meniul

Ianis Hagi, nemulţumit de felul cum a fost tratat de Genk. "Acum, mingea e la mine! Am fost dorit şi sunt apreciat la Rangers"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 10:19

Ianis Hagi, nemulţumit de felul cum a fost tratat de Genk. "Acum, mingea e la mine! Am fost dorit şi sunt apreciat la Rangers"

Zuma Press / Laurie Dieffembacq via Hepta

Ianis Hagi a fost vândut de Genk la Rangers

"Meciuri am 19 sau 20 în jumătate de sezon şi nu e puţin deloc. Dar minutele pe care le am sunt foarte puţine şi, uitându-mă la statisticile mele, eu am făcut diferenţa cât am fost pe teren. Asta a depins de mine, ce a fost pe lângă nu mai depinde de mine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi: "Acum, mingea e la mine"

Decât să stau undeva unde nu sunt dorit şi simt că nu pot să ajut echipa într-un fel, mai bine merg într-un alt loc, unde mă simt dorit şi apreciat.

Sunt fericit că sunt la Rangers. Am fost dorit, sunt apreciat, fiecare din club mă înţelege ca şi jucător şi ştiu ce să ceară de la mine. Acum, mingea e la mine”, a spus Ianis, pentru TelekomSport

Din cele 3.7 milioane de euro plătite de Rangers pentru Ianis Hagi, 740.000 de euro vor ajunge în conturile Viitorului, club care a păstrat un procent de 20% dintr-un eventual transfer.  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și