Închide meniul

Ionuț Stroe, noi detalii despre regulile impuse echipelor din Liga 1: "E un model din care ne-am inspirat"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2020, 10:20

Ionuț Stroe, noi detalii despre regulile impuse echipelor din Liga 1: "E un model din care ne-am inspirat"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuț Stroe este ministrul Tineretului și Sportului

Bundesliga este primul campionat din Europa care se reia după pandemie. Primele meciuri vor avea loc în acest weekend, iar pe antenasport.ro. Veți găsi toate detaliile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bundesliga e un model din care ne-am inspirat când am făcut acel ordin, cu regimul de izolare şi testare. Chiar dacă e foarte greu să compari cu Germania, e un model din care ne-am inspirat.

De fapt, au fost foarte multe modele de unde am împrumutat şi am reuşit să dăm acest cadru şi posibilitatea de a relua antrenamentele. Chiar dacă acest cadru pare restrictiv, el pune pe primul plan siguranţa. Totuşi, vor fi peste 600 de persoane care fac parte din acest grup de reluare a activităţii fotbalistice", a precizat Stroe la Pro X.

Echipele din Liga 1 își reiau antrenamentele

Începând de astăzi, echipele din LIga 1 își reiau antrenamentele după reguli stricte, care au provocat și nemulțumiri.  

Președintele lui Poli Iași a tras un semnal de alarmă. Cu greu a găsit soluții pentru a testa jucătorii și pentru a-l ajuta pe Mircea Rednic să reia antrenamentele.

Reclamă

Protocolul este foarte dur și greu de respectat, dar vom face toate eforturile să-l respectăm. Trebuie luat în considerare faptul că stadionul nostru nu este spital. Și lucrul acesta nu este valabil doar la Iași, ci la toate cluburile din țară. Stadionul din Copou este din 1960, nu este Spitalul Regina Maria”, a declarat Ciprian Paraschiv pentru ProSport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și