Închide meniul

Imens! Hagi, desemnat de Emre cel mai bun străin care a jucat vreodată în Turcia: ”Dacă l-aș uita, aș fi omorât cu pietre”

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 12:42

Reclamă
Imens! Hagi, desemnat de Emre cel mai bun străin care a jucat vreodată în Turcia: ”Dacă l-aș uita, aș fi omorât cu pietre”

Olycom / OLYCOM via Hepta

Hagi a făcut istorie la Galatasaray

Hagi a făcut istorie la Galatasaray Istanbul, între anii 1996-2011. Românul a jucat 167 de meciuri și a înscris 78 de goluri. A câștigat cu Galatasaray 4 titluri, 2 Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emre Berezoglou nu a uitat că a jucat 5 ani alături de Hagi, pe care l-a desemnat cel mai bun străin care a jucat vreodată în Turcia.

"Dacă l-aș uita pe Hagi, aș fi omorât cu pietre. A însemnat enorm pentru fotbalul nostru. El a fost cel mai mare. După Hagi, au fost Alex și Muslera”, a spus Emre.

Englezii, la picioarele lui Gică Hagi! ”E legendă pentru România și Turcia”

Englezii au acordat spații mari în care au vorbit despre cariera lui Gică Hagi, cel mai bun jucător român din toate timpurile. ”E o legendă pentru România șu Turcia”, au concluzionat britanicii.

"O cariera de lungă durată pe care Hagi a încheiat-o ca o legendă atât în Romania cât și în Turcia. Totuși, ea nu a fost lipsită de controverse. El a fost criticat uneori pentru temperamentul vulcanic. Hagi este ținut minte ca un jucător extraordinar", au scris englezii de la Pundit Feed.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și