Închide meniul

Cosmin Contra, izolat în Spania: "Suntem de 52 de zile închiși în casă!" Când se reia La Liga

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2020, 5:10

Reclamă
Cosmin Contra, izolat în Spania: "Suntem de 52 de zile închiși în casă!" Când se reia La Liga

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra se află în izolare în Spania

Papură a plecat de la Craiova, iar Contra a fost marele vis al lui Mihai Rotaru. Fostul selecționer a decis că nu e momentul să revină în România, deși avea ocazia de a se bate la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra a rămas în Spania, acolo unde se supune restricțiilor impuse de autorități.

Situația este puțin mai bună, suntem de 52 de zile închiși în casă, dar săptămâna trecută au început să ne permită să ieșim să facem sport. De săptămâna viitoare se vor deschide magazinele mici, terasele, încet, încet sperăm să ne revenim cu totul.

Toate echipele din Spania fac teste în aceste zile și, în funcție de rezultate, vor începe pregătirea. Dacă totul decurge cum trebuie și rezultatele vor fi negative, vor începe pregătirea luni.

Cosmin Contra: ”Jucătorii nu au stat acasă fără să se pregătească”

Eu nu cred că au stat acasă fără să se pregătească. Știu că toți jucătorii de la Getafe au primit acasă benzi de alergare și alte echipamente pentru a face antrenamente acasă. Este clar că nu vor începe de la zero. La mijlocul lunii iunie se va relua, probabil”, a declarat Cosmin Contra la Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și