Închide meniul

Florinel Coman a ratat șansa de a fi milionar. Gigi Becali nu și-a lăsat "perla" să plece la Orlando City!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2020, 18:18

Florinel Coman a ratat șansa de a fi milionar. Gigi Becali nu și-a lăsat "perla" să plece la Orlando City!

Florinel Coman

Profimediaimages

Trimișii echipei din MLS au fost în România, în încercarea de a-l convinge pe patronul roș-albaștrilor să-i dea drumul. Nu au putut să-l înduplece și mutarea nu se va mai realiza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a refuzat oferta americanilor pentru Florinel Coman

Ioan Becali a dezvăluit că atacantul de 22 de ani ar fi avut, la Orlando City, un salariu de patru ori mai mare decât la FCSB. 

"A fost o ofertă pentru FCSB de 9 milioane de dolari și 40% sau 50% pentru Gigi. Avem oferta la birou. Jucătorul avea 750.000 de dolari, net, contract pe 3 ani de zile. Nu s-au împotmolit negocierile. Pur și simplu FCSB nu a acceptat oferta. Eu îl știu pe șeful scouterilor, l-a cunoscut pe Coman, a venit la mine în birou. A zis da, să facă FCSB oferta. Gigi a făcut oferta de 9 milioane de euro și 40%. 

A fost și perioada asta cu pandemia și au spus că, dacă nu dăm un raspuns repede, au și alte opțiuni", a declarat Ioan Becali la Digi Sport

Până să îi fie înjumătățit salariul, pe durata pandemiei, Florinel Coman câștiga lunar 15.500 de euro. Atacantul care a marcat 11 goluri în această stagiune păstrează șanse de a pleca de la FCSB în această vară. "Mbappe" este monitorizat de AS Roma, Fenerbahce și Liverpool.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și