Închide meniul

Șumudică și Maxim au găsit varianta salvatoare și pleacă din România. "S-a primit acceptul de la Autoritatea Aeronautică"

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2020, 17:29

Reclamă
Șumudică și Maxim au găsit varianta salvatoare și pleacă din România. "S-a primit acceptul de la Autoritatea Aeronautică"

Profimediaimages

Marius Șumudică va reuși să plece în Turcia

Anunțul a fost făcut chiar de președintele clubului la care este legitimat și Alexandru Maxim. Acesta a dat asigurări că românii de la Gaziantep vor veni sâmbătă cu un avion privat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a câștigat meciul cu autoritățile

Conform Ordonanței Militare 10, cursele aeriene spre Turcia sunt suspendate până pe 14 mai. Chiar și așa, Șumudică a făcut presiuni și va putea ajunge la echipa pe care o antrenează. Risca să fie demis dacă nu avea sorți de izbândă. 

"Ne vom întâlni cu Șumudică, va ajunge sâmbătă. Avem și alți jucători care vin în aeeași seară. Antrenorul nostru, staff-ul lui și Alexandru Maxim sosesc sâmbătă, cu un avion privat. Am primit permisiunea celor de la Autoritatea Aeronautică, astfel că Șumudică va ajunge aici. Urmează o perioadă de carantină de 14 zile. Pe 11 mai sper că vom avea toată echipa aici", a declarat Mehmet Buyukekși pentru A Spor.

Dacă nu se întoarce la club în această săptămână, Șumudică riscă să fie demis. Regulamentul este de partea bașkanului de la Gaziantep. Românul mai are contract cu turcii până în 2021 și primește un salariu anual de 1 milion de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și