Închide meniul

Liverpool si Man City se bat la titlu în România! Benny și Andrei Stoica s-au provocat la un meci de FIFA

Florian Ceafalău Publicat: 18 aprilie 2020, 9:08

Reclamă
Liverpool si Man City se bat la titlu în România! Benny și Andrei Stoica s-au provocat la un meci de FIFA

Hepta

Benny Adegbuyi vs Andrei Stoica

Fotbalul este în pauză din cauza virusului, dar Liverpool și Manchester City își dispută titlul… în România. Benjamin Adegbuyi l-a provocat pe Andrei Stoica la un meci de FIFA pe playstation, iar acesta din urmă a acceptat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au fost colegi mulți ani de zile la sală, făcând parte din Respect Gym alături de alți luptători celebri din România ca Bogdan Stoica sau Ionuț Atodiresei, însă de această dată vor fi rivali pe terenul de fotbal, cel virtual.

Benny e fan City, iar Stoica ține cu Liverpool

Benny are două echipe favorite, Manchester City și Juventus, în timp ce Andrei Stoica este fan Liverpool și PSG. Cei doi au convenit însă să joace derby-ul din Anglia, City – Liverpool, în sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

Benny Adegbuyi și Andrei Stoica s-au provocat la FIFA Cine crezi că o să câștige? ⚽️
Posted by AntenaSport on Friday, 17 April 2020
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și