Închide meniul

Adrian Porumboiu a vorbit despre marele "handicap" al lui Ianis Hagi: "Nu va ajunge la nivelul tatălui său"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 aprilie 2020, 13:06

Reclamă
Adrian Porumboiu a vorbit despre marele "handicap" al lui Ianis Hagi: "Nu va ajunge la nivelul tatălui său"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers

Mijlocașul român are șanse mici să rămână la Glasgow, după ce nu l-a convins pe Steven Gerrard. Pe fir a intrat Lazio, care este dispusă să plătească suma cerută de Genk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu spune că Ianis Hagi ar face față la echipa lui Simone Inzaghi, însă acesta nu se va ridica la nivelul lui Gică Hagi.

"Ar face față la Lazio pentru că are un talent imens. Ianis are însă un mare handicap: e baiatul lui Gică Hagi și toată lumea se așteaptă să fie la nivelul tatălui său. Nu-l va putea egala vreodată pe tatăl său", a spus Porumboiu la ProX.

Și Ilie Dumitrescu a vorbit despre aceeași problemă a lui Ianis Hagi

Ilie Dumitrescu crede că Ianis nu s-a remarcat pentru că este comparat de multe ori cu Gică Hagi, tatăl său. Mai mult, fostul fotbalisti este de părere că dacă Ianis avea explozie, ar fi jucat la Real Madrid sau Barcelona.

"Are o singură problemă Ianis Hagi: este pus în oglindă cu tatăl său. Dacă vorbim de biomecanica de lovire a balonului, Ianis nu se poate ridica la nivelul lui Gică, cu şuturile acelea de la distanţă şi cu tot ce făcea el.

Reclamă

Dacă Ianis avea acea explozie ca a lui Gică, el era acum la Barcelona sau la Real Madrid. Ianis e cerebral, are maturitate în joc, dar să nu ne aşteptăm de la el să scoată 3-4 jucători din joc”, a mai spus Dumitrescu la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și