Închide meniul

Lecție de viață a unui român care a câștigat 10.000 de euro pe săptămână. Sergiu Buș: ”Cheltuim 800 de lei pe lună ca să trăim”

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2020, 6:37

Reclamă
Lecție de viață a unui român care a câștigat 10.000 de euro pe săptămână. Sergiu Buș: ”Cheltuim 800 de lei pe lună ca să trăim”

SportPictures / George Ilinca via Hepta

Sergiu Buș face un anunț plin de modestie

Declarația e cu atât mai surprinzătoare dacă ținem cont că el câștiga, cu câțiva ani în urmă, 10.000 de euro pe săptămână, pe vremea când juca în Championship (liga a doua engleză), la Sheffield Wednesday. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Buș: ”Ne ajung 800 de lei pe lună”

"Situația încă este gravă, numărul oamenilor infectați crește de la zi la alta. Pot spune că e un risc foarte mare și ar trebui să rămânem acasă, chiar dacă va trebui să mai treacă două luni. E o situație urâtă, precară pentru toată lumea.

Voi primi șomajul, 500-600 de euro lunar. Probabil voi primi 75 la sută din salariul mediu brut. Eu mi-am făcut un calcul cu soția și stricăm pe lună cam 700-800 de lei ca să trăim, deci îmi ajunge. Mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să pun deoparte bani”, a spus Buş, pentru Digi Sport.  

Hotărârea de a intra în șomaj tehnic aduce automat diminuare salariilor tuturor angajaților. Astfel, jucătorii vor câștiga în jur de 4.000 de lei pe lună, 75% din valoarea salariului mediu brut pe economie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și