Închide meniul

Adrian Mutu și Mirel Rădoi au primit diplomele pentru licența PRO! România are selecționeri cu acte în regulă

Alexandru Ivan Publicat: 26 aprilie 2021, 13:33

Reclamă
Adrian Mutu și Mirel Rădoi au primit diplomele pentru licența PRO! România are selecționeri cu acte în regulă

profimediaimages

Mutu și Rădoi și-au primit diplomele

Adrian Mutu (42 de ani) și Mirel Rădoi (40 de ani) au susținut examenul pentru licența PRO în luna decembrie.  Mutu și Rădoi nu și-au primit documentele după ce și-au aflat notele. Abia începând de astăzi, România are selecționeri cu acte în regulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu și Mirel Rădoi au primit documentele pentru licența UEFA PRO

Aceștia au fost prezenți la o ceremonie susținută de FRF la Arena Națională. Toți cursanții care au promovat examenul pentru licența PRO în luna decembrie și-au primit astăzi actele.  Și Dorin Goian, fostul apărător de la Steaua, și-a primit diploma de antrenor. 

Mirel Rădoi și Adrian Mutu, cele mai note la examenul pentru licența PRO

Mirel Rădoi a obținut cea mai mare notă, 9,61, fiind urmat de Adrian Mutu, 9,60, după cum anunță playsport.ro. Cei doi au susținut examenul de licență la finlul anului trecut, alături de alți 16 viitori tehnicieni, printre care și o femeie.

Printre lectorii care au ținut cursuri la licența PRO se numără Cosmin Contra, fost selecționer al României, Cesare Prandelli, antrenor AC Fiorentina, Massimo Lucceshi, antrenor UEFA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și