Închide meniul

Florin Tănase a răbufnit şi şi-a adus aminte de Armenia – România 3-2. "Este prea multă răutate, ştiam asta de mult"

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 6:26

Reclamă
Florin Tănase a răbufnit şi şi-a adus aminte de Armenia – România 3-2. "Este prea multă răutate, ştiam asta de mult"

Florin Tănase, titular în România - Islanda

ProfimediaImages

"Am fost puţin trist pentru că nu ne-am atins obiectivul, dar sunt încrezător că atunci când ne vom întoarce la echipa naţională vom avea evoluţii bune şi vom aduna puncte. Şi sunt încrezător că vom termina pe locul 2. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eh, mă aşteptam… Este prea multă răutate, ştiam asta de mult. Nimeni nu a vorbit de ofsaidul de la golul lor (n.r. golul cu care Armenia a egalat la 2). Aşa se întâmplă la noi", a declarat Tănase, la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova 0-0. 

Armenia – România 3-2 | Mirel Rădoi rămâne selecţionerul tricolorilor

Chiar dacă imediat după înfrângerea de la Erevan, oamenii din Federaţie au fost tentaţi de o despărţire prematură de Mirel Rădoi, lucrurile s-au schimbat între timp. Selecţionerul îşi va păstra funcţia. 

Rădoi a trebuit să-i convingă pe Burleanu și Stoichiță. FRF a avut o condiție specială pentru selecționerul de 40 de ani. "I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut", a spus Andrei Vochin.

În calificările pentru CM 2022, România a înscris de 5 ori (al treilea cel mai bun atac din grupa J, la egalitate cu Germania) și a încasat șase goluri (a doua cea mai slabă defesivă din grupa J, la egalitate cu Islanda). 11-16 este golaverajul tricolorilor cu Mirel Rădoi pe bancă, în meciurile oficiale.

Reclamă

România are numai trei puncte după primele trei etape din grupa J şi şi-a redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 24 de ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și