Închide meniul

Arbitrul ne-a măcelărit! Gol validat pentru armeni după un ofsaid clar şi penalty acordat. Puşcaş, eliminat direct

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2021, 17:56

Reclamă
Arbitrul ne-a măcelărit! Gol validat pentru armeni după un ofsaid clar şi penalty acordat. Puşcaş, eliminat direct

profimediaimages.ro

Armenia, gol din ofsaid

La scorul de 2-1 pentru România, Varazdat Haroyan a profitat de o greşeală în apărarea noastră şi a restabilit egalitatea. Fundaşul a marcat în urma unui ofsaid nesemnalizat, dar Andris Treimanis a validat golul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar două minute, Armenia a primit lovitură de la 11 metri, după ce Vali Crețu l-a faultat pe Spertsyan în careu. Barseghyan a transformat fără probleme şi a stabilit rezultatul final, 3-2.

George Puşcaş, eliminat direct!

Pușcaș a fost ghinionistul serii în meciul cu Armenia. Atacantul a primit cartonaşul galben în prima repriză, după niște tatonări în careu cu Haroyan, înainte de executarea unui corner. 

În a doua jumătate a meciului, Puşcaş a fost eliminat, în minutul 78, după o intrare întârziată la Andre Calisir. "Centralul" i-a acordat direct cartonaş roşu!

Preliminarii CM 2022 | Armenia – România 3-2. DEZASTRU la Erevan! Tricolorii au suferit un eşec ISTORIC. "Dubla" lui Cicâldău nu a mai contat

România a pierdut meciul cu Armenia, de la Erevan, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Alexandru Cicâldău a reuşit o "dublă", dar adversarii au înscris de trei ori.

Reclamă

Gazdele au deschis scorul prin Spertsyan, al cărui execuţie nu a putut fi scoasă de Niţă. Avantajul armenilor a ţinut numai 8 minute. Cicâldău a restabilit egalitatea cu primul său gol în tricoul naţionalei. Mijlocaşul a reuşit chiar "dubla", în minutul 72, din pasa coechipierului de la Craiova, Bancu.

Finalul de meci a adus dezastrul. George Puşcaş a văzut cartonaş roşu, în minutul 78, iar armenii au profitat. Haroyan a făcut 2-2 cu trei minute înainte de final. A urmat o nouă gafă în apărare, taxată de arbitru. "Centralul" a arătat penalty, iar Basreghyan a făcut 3-2. Românii nu au mai avut timp să revină şi au suferit un eşec istoric!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și