Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu, discurs emoţionant înaintea meciului decisiv cu Germania de la Euro U21! "O să îi batem! Ultimul strop de energie îl lăsăm acolo"

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2021, 19:18

Reclamă
TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu, discurs emoţionant înaintea meciului decisiv cu Germania de la Euro U21! "O să îi batem! Ultimul strop de energie îl lăsăm acolo"

profimediaimages.ro

Adrian Mutu, discurs emoţionant

Selecţionerul este convins că elevii săi vor învinge Germania şi se vor califica în sferturile de finală. Mesajul lui Mutu a fost unul categoric pentru tricolori: trebuie să dea totul pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ultimul strop de energie îl lăsăm acolo. Dacă îl lăsaţi, nu ne bat şi o să îi batem. V-am spus că o să facem viaţa grea tuturor. Poate nu aţi crezut, dar acum e timpul să credeţi pentru că vedeţi. Aveţi şansa să luaţi ce e al vostru. 

Toată lumea împreună. Ăsta e spiritul care ne caracterizează. Aveţi numai de câştigat. Nu contează cât de buni sunteţi acum pentru că mâine seară o să fiţi şi mai buni!", le-a transmis Adrian Mutu elevilor săi la ultimul antrenament înaintea duelului de foc cu nemţii.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Cum ne calificăm în sferturi la EURO U21. Tricolorii trebuie să bată Germania ca să scape de emoţii

România U21 are patru puncte după primele două meciuri de la EURO şi va juca meciul decisiv pentru calificarea în sferturi contra Germaniei. Se poate ajunge chiar şi la un clasament în trei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și