Închide meniul

Florinel Coman a părăsit cantonamentul naţionalei. Verdictul medicilor pentru "Mbappe", după ce s-a accidentat în partida cu Macedonia de Nord

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 14:11

Reclamă
Florinel Coman a părăsit cantonamentul naţionalei. Verdictul medicilor pentru "Mbappe", după ce s-a accidentat în partida cu Macedonia de Nord

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman a plecat din cantonamentul naţionalei

Florinel Coman a suferit o leziune la muşchii aductori ai coapsei drepte în partida cu Macedonia de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Titular în meciul de ieri cu Macedonia de Nord, Florinel Coman a părăsit terenul în primul sfert de oră al partidei, accidentat.

În urma investigațiilor efectuate astăzi sub coordonarea staff-ului medical al echipei naționale, s-a constatat că Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte.

În aceste condiții, tricolorul a devenit indisponibil pentru celelalte două meciuri ale României din martie, cu Germania și Armenia, și a părăsit în această după-amiază cantonamentul de la Mogoșoaia.

Multă sănătate, Florinel, te așteptăm și mai puternic să LUPTĂM ÎMPREUNĂ pentru ROMÂNIA!", a fost mesajul postat de FRF

Reclamă

Florinel Coman s-a accidentat în meciul cu Macedonia de Nord

În minutul 10, Florinel Coman a rămas întins pe gazon, cu capul pe genunchi, aşteptând ajutorul medicilor. Asta chiar dacă nu a fost atins de nimeni. "Nu mai pot", le-a transmis Coman acestora, fiind înlocuit cu Valentin Mihăilă.

Florinel Coman a avut mari probleme în acest sezon la FCSB. Acesta s-a accidentat în partida cu Backa Topola şi a lipsit multe luni de pe teren. Titularizarea lui Florinel Coman a reprezentat o adevărată surpriză pentru toată lumea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și