Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA! EXCLUSIV ”Este un copil sensibil!” Noul lider al naționalei, caracterizat de Lucian Sânmărtean! Sfat prețios de la ”magician”, pentru Nicolae Stanciu

Silviu Corneanu Publicat: 25 martie 2021, 12:40

Reclamă
TOȚI PENTRU ROMÂNIA! EXCLUSIV ”Este un copil sensibil!” Noul lider al naționalei, caracterizat de Lucian Sânmărtean! Sfat prețios de la ”magician”, pentru Nicolae Stanciu

FRF

Nicolae Stanciu este noul lider al echipei naționale

Sânmărtean consideră că Stanciu ar trebui să fie puțin mai relaxat, iar naționala nu ar trebui să stea doar pe umerii lui. Națioanala poate ajunge din nou la un Mondial, pentru prima dată în acest mileniu, iar pentru asta trebuie să fim toți pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îi transmit lui Stanciu să fie mai relaxat. Să nu își pună atâta presiune fiindcă este un copil sensibil, un copil care își asumă foarte mult jocul. Este un jucător care aleargă, e determinat, își dorește foarte mult să reușească, dar își pune foarte multă presiune asupra lui.

Echipa națională nu trebuie să stea neapărt pe umerii lui. El trebuie să dea maxim la fiecare joc, să își ajute echipa din postura care e”, este mesajul pe care Lucian Sânmărtean i l-a transmis lui Nicolae Stanciu, prin intermediul AS.ro.

TOȚI PENTRU ROMÂNIA! Lucian Sânmărtean, mesaj pentru echipa națională

Sânmărtean are și un mesaj pentru jucătorii lui Mirel Rădoi, înainte de debutul în preliminariile pentru Mondialul din 2022.

Să ne facă fericiți din nou. Să aibă puterea de a trece peste momentele grele care vor veni, că vor fi destule. O calificare la un mondial nu este tocmai ușor de obținut. 

Reclamă
Reclamă 4

Vor fi multe momente în care le va fi foarte greu, dar eu îmi doresc ca ei să facă rezultate și să ne facă fericiți. Sperăm să ne ducă acolo unde ne dorim cu toții, după atâta timp”, a mai spus Sânmărtean.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Meciul cu Macedonia de Nord se va juca de la ora 21:45, pe Arena Națională, și va fi în format live text pe www.as.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

14:25

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și