Închide meniul

Motivul pentru care e atacat Mirel Rădoi de când a preluat naţionala României. "Sunt oameni care apar cu o zi înainte de meci"

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2020, 9:37

Reclamă
Motivul pentru care e atacat Mirel Rădoi de când a preluat naţionala României. "Sunt oameni care apar cu o zi înainte de meci"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Răspunsul lui Mirel Rădoi pentru contestatari

"Sunt evidente, uitaţi-vă… Când vorbim despre FRF, cine au fost persoanele atacate? Mirel Rădoi, Mihai Stoichiţă şi Burleanu. Vorbesc despre un an, de când am semnat cu echipa naţională. De ce în ziua meciului, cu o zi înainte… 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: Sunt oameni care apar cu o zi înainte de meci, cu două zile, în ziua meciului, se fac declaraţii

Sunt oameni care apar cu o zi înainte de meci, cu două zile, în ziua meciului, se fac declaraţii. Care e diferenţa dacă s-ar face cu o săptămână înainte? Nu o să mai stau să răspund personal, pentru că ar trebui să ne ducem în altă parte, să nu mai discutăm despre fotbal. 

În primul rând, a contat că sunt din partea asta a federaţiei, că sunt cu Burleanu în echipă. Din ce am văzut şi ce am auzit, cred că asta a fost primul motiv pentru care am fost atacat. Dacă vii şi spui că eşti vinovat, trebuie să vii cu nişte dovezi ca să mă faci vinovat. Nu poţi să spui despre mine că sunt vinovat, eu trebuie să spun că sunt nevinovat, staţi să vă aduc dovezile", a spus Rădoi, pentru TelekomSport.

Florin Prunea, sigur că Mirel Rădoi va fi antrenorul Universității Craiova

Florin Prunea e sigur că Rădoi va ajunge la Universitatea Craiova şi asta chiar după tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2022, ce va avea loc luni, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro. 

"Haideți să așteptăm tragerea la sorți și vorbim după aia. Eu cred că încă nu e închisă discuția, 400% a discutat cu Mihai Rotaru. Papură este omul de casă al Craiovei. El oricum rămâne angajat al clubului. Fiind angajat în permanență, sunt momente în care se apelează la el să antreneze.

Reclamă

Haideți să așteptăm tragerea la sorți. Sunt de bună credință și sunt convins că s-a discutat și s-a ajuns la o înțelegere. Nu știu de ce nu s-a mai făcut până acum. Mirel Rădoi a început să amenințe…el era mai deschis, a început să se dea după Burleanu și nu îmi place de el", a declarat Prunea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și