Închide meniul

"Toată lumea ne critică!" Alibec a reacţionat după ce Marica a spus că a stat "cu nădragii în jos" cu Irlanda de Nord. Ce a zis despre Tătăruşanu

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 14:38

Reclamă
"Toată lumea ne critică!" Alibec a reacţionat după ce Marica a spus că a stat "cu nădragii în jos" cu Irlanda de Nord. Ce a zis despre Tătăruşanu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Denis Alibec

"Alibec mi s-a părut că nu a fost în joc, cu nădragii în jos", a atacat Marica după Irlanda de Nord – România 1-1. Replica atacantului de la Kayserispor nu a întârziat să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Toată lumea ne critică, dacă am bătut pe Belarus, sunt ei slabi. Dacă pierdem, suntem noi slabi, n-are nimeni încredere în noi.

E important să joace cei care evoluează la echipa de club. Nu poți să fii rezervă la echipa de club și să vii să joci bine la echipa națională. M-am simțit mai bine în 4-3-3 decât în sistemul cu trei fundași centrali”, a zis vârful României la Digi Sport.

Denis Alibec, despre retragerea lui Ciprian Tătăruşanu: "Nu ne-a zis nimic înainte"

Denis Alibec a vorbit şi despre decizia lui Ciprian Tătăruşanu de a se retrage de la naţională. Atacantul spune că nu ştia nimic de decizia actualului portar al celor de la AC Milan. 

"Nu mă așteptam să mai ajung la națională, dar a venit Mister (n.r. – Rădoi) și a avut încredere în mine. Mereu am avut perioade mai proaste, am avut și după ce am revenit din Italia, și la FCSB. Dar am tras mereu de mine pentru a reveni", a mai spus Alibec. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” Vezi toate știrile
Citește și