Închide meniul

Alex Couto anunţă că au intrat primii bani în conturile lui Dinamo! Nu ajung nici pentru salariul lunar al lui Borja Valle :)

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 15:39

Reclamă
Alex Couto anunţă că au intrat primii bani în conturile lui Dinamo! Nu ajung nici pentru salariul lunar al lui Borja Valle :)

Captură AS.ro

Alex Couto

18.000 de euro e suma virată de sponsorul principal al celor de la Dinamo în conturile clubului. "Acum au intrat banii de la Unibet și încercăm să gestionăm cât mai bine chestiunile urgente", a spus Alex Couto pentru doardinamo.ro. Banii nu ajung nici pentru salariul lunar al lui Borja Valle, care câştigă 33.000 de euro lunar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Couto a vorbit şi despre situaţia lui Cosmin Contra. Antrenorul vrea să plece de la echipă, însă nu a ajuns la o înţelegere cu investitorii spanioli. 

"Contra trebuie să continue conform contractului pe care îl are. Deocamdată nu s-a ajuns la niciun acord și nici nu s-a semnat rezilierea contractului așa că el va antrena în continuare echipa și va sta pe bancă cu Voluntari", a mai spus Alex Couto pentru sursa mai sus citată.

Banii promişi de Cortacero nu au ajuns la Dinamo

Pablo Cortacero a anunţat săptămâna trecută că, cel târziu miercuri, în conturile clubului vor intra 400.000 de euro. 

Cea mai recentă promisiune făcută de acţionarii spanioli ai lui Dinamo a rămas, însă, neonorată. 

Reclamă

Jucătorii şi-au pierdut răbdarea şi au ameninţat că la mijlocul lunii viitoare vor merge la FIFA, unde vor solicita să devină liberi de contract şi să li se achite salariile restante.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și