Închide meniul

Irlanda de Nord – România | Surprize mari pregătite de Mirel Rădoi! Echipa de start a tricolorilor

Silviu Corneanu Publicat: 18 noiembrie 2020, 17:19

Reclamă
Irlanda de Nord – România | Surprize mari pregătite de Mirel Rădoi! Echipa de start a tricolorilor

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

UEFA a dat câștig de cauză naționalei noastre, în cazul nedisputării meciului cu Norvegia, astfel că România poate termina peste nordici în clasament, în funcție de rezultatele celor două jocuri. Mirel Rădoi mizează pe cartea atacului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul mizează pe toți jucătorii de la FCSB pentru meciul din această seară. Astfel, Cristea, Crețu, Man și Tănase sunt titulari în partida cu Irlanda de Nord.

Echipa de start a României cu Irlanda de Nord

Tătărușanu – Nedelcearu, Cristea, Toșca – Crețu, Nistor, Marin, Camora – Man, Alibec, Tănase

România poate ajunge în urna a doua valorică pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022

Locul 2 în grupă nu este singura miză a tricolorilor. România trebuie să obțină un rezultat mai bun decât Rusia pentru a ajunge în urna a doua valorică pentru tragerea la sorți a campionatului mondial din 2022.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și