Închide meniul

Gest uriaş făcut de naţionala României după tragedia de la Piatra Neamţ

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 12:14

Reclamă
Gest uriaş făcut de naţionala României după tragedia de la Piatra Neamţ

frf.ro

Donaţii făcute de echipa naţională pentru victimele de la Piatra Neamţ

"Tricourile naționalei pentru meciul cu Norvegia vor rămâne poate în istorie după anularea partidei. Ele vor fi purtate azi de jucători la meciul organizat de Mirel Rădoi la Mogoșoaia, între componenții lotului nostru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, tricourile personalizate cu numele jucătorilor și datele partidei vor intra în campania organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Asociația ZI de BINE.

Echipa naţională, alături de familiile victimelor de la Piatra Neamţ

Ele vor ajunge la cei care donează pentru familiile celor dispăruți în tragedia de ieri de la Spitalul din Piatra Neamț și pentru victimele acesteia, printre care medicul erou Cătălin Denciu, aflat acum în suferință.

Cei care vor să doneze și să aibă șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre tricourile de colecție o pot face prin transfer bancar în contul Asociației ZI de BINE deschis la Banca Transilvania, scriind textul TRICOLORII la rubrica “Detalii plată”, se arată pe site-ul oficial al frf. 

Contul unde poţi face donaţii după tragedia de la Piatra Neamţ

Reclamă

RON RO13BTRLRONCRT0534787001

Conform observatornews.ro, 10 persoane au murit după incendiul de la ATI, iar victimele aveau vârste cuprinse între 67 şi 86 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și