Închide meniul

NEWS ALERT | Naționala lui Mutu, lovită din nou de COVID-19! Un jucător a fost depistat pozitiv

Silviu Corneanu Publicat: 11 noiembrie 2020, 8:52

Reclamă
NEWS ALERT | Naționala lui Mutu, lovită din nou de COVID-19! Un jucător a fost depistat pozitiv

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

COVID-19 a lovit naționala de tineret

Din păcate, unul dintre jucătorii convocați pentru partida cu Danemarca a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a avut un test negativ la sosirea în cantonament, însă a doua zi dimineață fotbalistul a declarat că este contact direct cu o persoană ce în dimineața zilei respective a început să prezinte simptome. Staff-ul medical a decis să îl izoleze. 

România U21 va reface testele de COVID-19

Astfel, jucătorul nu a interacționat deloc cu ceilalți fotbaliști din lot. Nu s-a antrenat, iar masa i-a fost dusă în cameră. Ieri a fost testat RT-PCR, iar în această dimineață rezultatul testului a sosit și este pozitiv.

Joi, toată delegația lotului Under 21 va efectua o nouă testare RT-PCR!”, se anunță în comunicatul FRF.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 18:00 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden în minutul 2. Se decide campioana din Premier League 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și