Închide meniul

Mirel Rădoi a ieșit la atac! Selecționerul, replică dură pentru contestatari: ”Nu știu de unde își permite să vorbească așa despre mine!”

Silviu Corneanu Publicat: 22 octombrie 2020, 13:22

Reclamă
Mirel Rădoi a ieșit la atac! Selecționerul, replică dură pentru contestatari: ”Nu știu de unde își permite să vorbească așa despre mine!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

Mirel Rădoi nu l-a uitat nici pe Gigi Becali, nașul său, care i-a cerut demisia. Selecționerul i-a replicat dur lui Marcel Pușcaș și a explicat de ce nu a luat BAC-ul, făcând în acest sens o comparație cu Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: ”Eu făceam ceva pentru naționala României”

Nu m-a afectat, pentru că nu l-am cunoscut și nu m-a cunoscut. Nu știu de unde și până unde își permite să vorbească dânsul așa despre mine. Dar exact ce spuneam… Dacă de la nașul meu (n.r. Gigi Becali) am pretenții, de la oameni pe care nu-i cunosc nu am pretenții. 

Mai departe, asta cu BAC-ul… nu vreau să găsesc scuze dar pot spune că, din opt ani de zile, șase ani am fost la echipa națională, deci eu făceam ceva pentru echipa naționala a României, iar doi ani am fost accidentat sau am fost la Campionatul European. Asta nu este o scuză, ci ca să vadă că nu am fost la petreceri, am fost undeva pentru echipa națională.

M-am uitat că, în urmă cu câțiva ani, Mircea Lucescu spunea: «Nici eu nu am BAC-ul și m-a oprit cu nimic să mă dezvolt pe plan social, să învăț șapte limbi străine și pe plan sportiv să mă dezvolt autodidact». Nu mă pot compara cu Mircea Lucescu, dar pot să-l dau ca exemplu. Noi încercăm să învățam de la cei mai buni”, a declarat Mirel Rădoi la Prosport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și