Închide meniul

Strigătul de disperare al unui tricolor, după umilințele trăite de România! ”Trebuie să ne decidem ce vrem!”

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2020, 20:59

Reclamă
Strigătul de disperare al unui tricolor, după umilințele trăite de România! ”Trebuie să ne decidem ce vrem!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Chipciu, în tricoul naționalei

Chipciu consideră că Mirel Rădoi este antrenorul potrivit pentru a construi o națională care să producă un fotbal atractiv, dar care nu va aduce rezultate imediate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul celor de la CFR consideră că FRF ar trebui să facă un plan și să decidă ce vor să facă: dacă vor rezultate pe termen scurt sau vor să construiască o nouă națională.

Alex Chipciu: ”Simt că suntem într-un cerc de mulți ani”

Am o relație foarte bună cu Mirel, l-am plăcut și-l plac foarte mult, ca și stil și ce vrea să impună la națională. 

I-am avut pe domnul Pițurcă și pe domnul Iordănescu, ne-am calificat, și lumea era nemulțumită, pentru că nu jucam frumos, acum jucăm cu Mirel și iarăși nu suntem mulțumiți, deși jucăm fotbal. 

Simt că suntem într-un cerc de mulți ani de zile. Trebuie să avem răbdare. Motivațional, Mirel e foarte bun. Trebuie să ne decidem ce vrem să facem. 

Reclamă

Dacă vrem o națională care să producă un joc atractiv, trebuie să-l păstrăm pe Mirel și să-i dăm timp. Dacă vrem rezultate imediate, punem pe altul. Trebuie să o luăm pas cu pas, cu răbdare și trebuie să ne stabilim un țel”, a răbufnit Alex Chipciu.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și