Închide meniul

Reacția lui Răzvan Lucescu, după cele trei meciuri de coșmar ale naționalei: "Noi nu avem asta!"

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2020, 15:23

Reclamă
Reacția lui Răzvan Lucescu, după cele trei meciuri de coșmar ale naționalei: "Noi nu avem asta!"

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu

România a pierdut toate cele trei meciuri jucate în luna octombrie: 1-2 cu Islanda, 0-4 cu Norvegia și 0-1 cu Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mă surprinde această situaţie, pentru că putem vorbi despre un fotbal în criză mare, aşa cum vorbim despre o societate în criză, iar fotbalul e oglinda societăţii. Avem jucători de talent, dar nu e suficient. E nevoie să evolueze, să aibă o educaţie profesională, pe care noi nu o avem. E nevoie să joace la echipe competitive, să dea un alt gen de încredere. Nu avem nici aceste lucruri. 

Dacă nu le avem pe astea, avem nevoie de jucători care să evolueze în afară la cluburi care să-i folosească, dar sunt puţini titulari afară. Sunt destule probleme. Dar nu înseamnă că nu se schimbă ceva în doi-trei ani, conjuncturile sunt importante în viaţă şi în fotbal", a spus Răzvan Lucescu pentru Look Sport.

Mirel Rădoi se gândește că ar putea fi demis

Tricolorii au pierdut trei meciuri în decurs de șapte zile, iar Mirel Rădoi se gândește tot mai mult că ar putea fi demis de oficialii Federației.

"Nu știu dacă putem vorbi de reconfirmare. Să vedem care au fost progresele, dacă au fost. Vedem ce va fi în următoarele două meciuri. Dacă nu, după dubla din noiembrie discutăm. Dacă nu sunt progrese, poate e timpul să apară alții.

Reclamă

Probabil luna viitoare multă lume va fi mai fericită. Poate vom câștiga cele două meciuri și va fi mult mai ușor pentru toată lumea", a declarat Mirel Rădoi la PRO X.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și