Închide meniul

"Și când te gândești că eram chiar buni!" Ciprian Marica, val de ironii după înfrângerea cu Austria: "Am limitat scorul, obiectiv îndeplinit"

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2020, 20:56

Reclamă
"Și când te gândești că eram chiar buni!" Ciprian Marica, val de ironii după înfrângerea cu Austria: "Am limitat scorul, obiectiv îndeplinit"

Ciprian Marica, alături de Mirel Rădoi

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

"Și când te gândești că eram chiar buni. Încă o seară tristă pentru România. O dată se poate întâmpla, a doua oară la fel, dar a treia oară înseamnă că ăsta ne e nivelul. Trebuie să fim realiști, aceste trei înfrângeri ne trezesc și ne spun unde suntem acum. Multe nu mai sunt de spus, cred că am limitat scorul, obiectiv îndeplinit", a spus Ciprian Marica la Pro TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Austria 0-1. Trei înfrângeri consecutive pentru naționala

Octombrie negru pentru naționala lui Rădoi. România a pierdut al treilea meci din această lună, 0-1 cu Austria.

România a pierdut pentru prima dată în istorie pe teren propriu cu Austria. Schoph a marcat singurul gol al partidei, iar Rădoi are un palmares de coșmar în această lună. Trei meciuri și tot atâtea înfrângeri.

Pentru România urmează, la 15 noiembrie, meciul de pe teren propriu cu Norvegia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și