Închide meniul

Norvegia – România | Ritualul și superstițiile tricolorilor înainte de meciuri

Silviu Corneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 13:24

Reclamă
Norvegia – România | Ritualul și superstițiile tricolorilor înainte de meciuri

FRF

Apărătorile unora dintre tricolorii lui Rădoi

România va juca cu Norvegia în echipamentul tradițional galben, după cum anunță FRF. Înaintea duelului cu nordicii, tricolorii se află pe locul 1 în grupa 1 din Liga B, cu 4 puncte din două meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirile făcute de FRF

Fiecare tricolor are propriul ritual, propriile superstiții înaintea meciurilor. Dar și persoane sau momente importante din viața lor pe care încearcă să le țină cât mai aproape de ei atunci când se află pe teren.

Vedem ghete personalizate, tatuaje, dar avem și un alt articol de echipament care nu este vizibil pe durata meciului: apărătorile. Intrăm împreună în vestiarul naționalei.

Apărătorile se schimbă atunci când jucătorul dorește să își imprime un mesaj sau o imagine specială, multe dintre ele sunt uzate. 

Reclamă

Atât timp cât ele nu sunt la vedere în timpul meciului, jucătorii preferă să nu schimbe o pereche de apărători cu care se simt confortabil”, spun cei din staff.

Ce apărători au Toșca, Bălașa sau Răzvan Marin

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
Vezi toate știrile
Citește și