Închide meniul

Gică Popescu a marcat în poarta Islandei şi a transmis un semnal puternic. "Nu am decăzut atât de mult încât să nu ne putem lua de gât cu ei"

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 octombrie 2020, 20:16

Reclamă
Gică Popescu a marcat în poarta Islandei şi a transmis un semnal puternic. "Nu am decăzut atât de mult încât să nu ne putem lua de gât cu ei"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gheorghe Popescu aşteaptă o victorie a tricolorilor

"Baciul" a jucat în ambele confruntări de până acum dintre Islanda şi România. Tricolorii s-au impus cu acelaşi scor, 4-0, în cele două dispute din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 1998. Popescu chiar a marcat în succesul de la Reykjavik.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu are încredere că România va câştiga în Islanda 

Echipa noastră națională nu a decăzut atât de mult încât să nu se poată lua de gât cu Islanda. Așa cum arată acum, cu Mirel Rădoi, așa cum a arătat la ultimele meciuri, cred că naționala are capacitatea să învingă în Islanda. 

Mirel Rădoi cunoaște ce înseamnă echipa națională, ceea ce e foarte, foarte important. Sper să fie inspirat în alegerea celor 14 jucători care vor juca, în așa fel încât să găsească formula care să câștige meciul. Doar printr-un meci bun putem să câștigăm.

Rădoi a demonstrat la naționala U21 că e un antrenor care știe să facă performanță! Cred că ne poate da speranțe că poate face performanță și la echipa mare. El se află în fața unui examen foarte important, care poate să producă acel declic pe care îl așteptăm”, a declarat Gică Popescu la Digi Sport.

Dacă vor câştiga în Islanda, tricolorii se vor apropia la un singur pas de prezenţa la Campionatul European de anul viitor. În marea finală ar urma să o întâlnească pe câştigatoarea meciului dintre Ungaria şi Bulgaria.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și