Închide meniul

VIDEO | Mitriță, la momentul dezvăluirilor! Cât îi ia să se recupereze după un zbor în America și de ce se teme atunci când e în avion

Silviu Corneanu Publicat: 7 octombrie 2020, 8:10

Reclamă
VIDEO | Mitriță, la momentul dezvăluirilor! Cât îi ia să se recupereze după un zbor în America și de ce se teme atunci când e în avion

FRF

Alexandru Mitriță, în timpul zborului între România și Islanda

Mitriță a ajuns luni seara în România, iar marți a plecat spre Islanda, un zbor de cinci ore, acolo unde echipa națională este nevoită să câștige pentru a mai spera la EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul zborului, Mitriță a dezvăluit cum au fost experiențele pe avion în acest an și care este cea mai mare fircă a sa atunci când zboară.

  • Toate detaliile despre Islanda – România le găsiți AICI

Alexandru Mitriță: ”Am mare viteză și nu ratez zborurile”

Este oboseală. Sunt zboruri foarte lungi. Este un drum lung, trebuie să stai mult în aeroport, dar mereu îmi găsesc o ocupație. Am mari emoții cu turbulențele, nu-mi plac deloc, și mai am emoții la aterizări. 

Mi s-a întâmplat să fiu aproape de a pierde un zbor, dar am mare viteză, și am prins zborul. După un zbor de 14 ore, am nevoie de două, maxim trei zile, să fiu bine. Am zburat la Los Angeles, zbor de șase ore, și diferență de fus orar de trei ore. 

Îmi doream să zbor cu avionul când eram mic, dar după ce am trăit cu zborurile din România în America, nu o să mai îmi doresc să zobr deloc după ce mă las de fotbal. Nu pot să dorm în avion, nu e ca la mine în pat. Ascult muzică, mă uit la seriale, mă joc. Așa trece timpul”, a declarat Alexandru Mitriță pentru FRF.

Reclamă

VIDEO cu Mitriță în avionul care a dus naționala în Islanda

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și