Închide meniul

Răzvan Lucescu, cucerit de Mirel Rădoi! "Are o carismă, ştie să discute cu jucătorii"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 septembrie 2020, 8:31

Răzvan Lucescu, cucerit de Mirel Rădoi! "Are o carismă, ştie să discute cu jucătorii"

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu merge pe mâna lui Mirel Rădoi

Deşi nu a urmărit partidele echipei naţionale, Lucescu junior consideră că Rădoi se va impune la prima reprezentativă şi crede că actualul selecţioner "va fi un antrenor de succes".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu: "Mirel nu mă surprinde"

"Nu am văzut niciun minut din meciurile României. Pot să spun că Mirel nu mă surprinde, e mult prea devreme să elogiem şi să arătăm că suntem învingători, dar eu am foarte mare încredere. 

E un fost jucător cu o personalitate deosebită, un fost jucător care a fost antrenor în teren, a fost atent la tot ce s-a întâmplat în lumea fotbalului şi s-a documentat. E imposibil să nu fie un antrenor de succes în viitor. 

Are o carismă, ştie să discute cu jucătorii, iar acest lucru făcea şi ca jucător la echipa naţională. Sunt foarte liniştit din acest punct de vedere", a declarat Răzvan Lucescu la Prosport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și