Închide meniul

Pițurcă, impresionat de doi tricolori! "Nu l-am văzut niciodată jucând ca acum" Ce spune de Ianis Hagi

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 5:24

Reclamă
Pițurcă, impresionat de doi tricolori! "Nu l-am văzut niciodată jucând ca acum" Ce spune de Ianis Hagi

SportPictures / Bogdan Danescu/SPORT PICTURES via Hepta

Victor Piţurcă a fost selecţionerul României

Pițurcă s-a declarat impresionat de Denis Alibec, care a marcat primul gol în Austria. Fostul selecționer consideră că "acest joc ar trebui sa fie etalon pentru el". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă: "Pe Alibec nu l-am văzut niciodată jucând așa" 

"Eu pe Alibec nu l-am văzut niciodată jucând ca aseară. Pentru el acest joc trebuie să fie etalonul. Să joace așa meci de meci și la echipa de club. 

Fără să ridice mâinile, nu există gesturile alea. Uite că poate să facă meciuri mari și fără gesturi!", a declarat Victor Pițurcă la Digi Sport. 

Pițurcă, impresionat de Crețu 

Un alt fotbalist care l-a impresionat pe Victor Pițurcă a fost mijlocașul Alexandru Crețu, titularizat în premieră de Mirel Rădoi. 

"La noi e mare penurie de mijlocași centrali clasici. Uite că Mirel Rădoi a găsit un mijlocaș central puternic, cu viziune de joc, care pasează bine și s-a integrat perfect în angrejaul naționalei. Poate să devină titular”, a mai spus Pițurcă. 

Reclamă

Pițurcă: "Știu ce e în sufletul lui Mirel" 

Fostul selecționer a comentat și situația lui Ianis Hagi. Pițurcă susține că acesta are o presiune prea mare pe el, ținând cont de numele pe care-l poartă. 

"Toată lumea pune presiune pe el pentru că e fiul lui Gică Hagi. Când va veni momentul, va intra și va trebui să joace la adevărata lui valoare. Dacă joacă la calitățile pe care le are, se va impune. 

Eu știu ce e în sufletul lui Mirel. Un selecționer trebuie să aleagă de ce are nevoie pentru un rezultat pozitiv", susține Pițurcă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și